onsdag 10. august 2011

Dugnad og vikingspel....

I disse dager settes det opp spel på Seim i Nordhordland. Det skal være der Håkon den gode skal ha blitt gravlagt. Han tråkket sine barnesko der.. og ble visstnok fraktet hjem for å graves, etter å ha dødd av banesår han fikk på Håkonshella.
Medlemmer av Bjørgvin Marknad har deltatt i sømarbeid og annet for å hjelpe kostymedesigner janne. Mange helger har gått til, og nå skal verket presenteres... Vi har sett litt av prøvene som nå går der ute.. og jammen har de fått seg flotte kostymer ;) (selvskryt skal en høre på;))
Premiere på torsdag, blir stas å se det på ordentlig-ordentlig! Lokale glade amatører blandet med proffe skuespillere fra DNS og kjendiser som Nils Ole Oftebro go Lynni Treekrem som trekkplaster, ny regi, nye kostymer, ny musikk og flotte omgivelser borger for en opplevelse verdt å få med seg.
Askøy vikinglag setter opp et mini-marked (trangt om plassen!) i forkant av stykket hver kveld.. så har man trang for å bruke mer penger er det mulig også.
Det nystiftede vikinglaget "Hordene" slår leir på Spurkeland gård, noen minutter bortom spelplassen.. der blir det anledning for leik og moro for liten og stor.. Ole Kristian Kjenes er kjent der ute for sine "open gard"-arrangemnter... så det et bare å vende nesen utover i havgapet, Seim på Lindås er stedet denne helgen!
Og jeg,.... jeg får være med på premierefesten!!! My first! ;) det blir stas... man skal da ha "lønn" for strevet.. og en flott belønning er det å få se spelet gratis og få fest på kjøpet:) Penger blir det jo ikke.. ikke på privaten hvertfall, men et lite bidrag i klubbkassen til Bjørgvin Marknad skal det visstnok bli.. FLOTT! Håkonarpelet får flotte kostymer (timesvis med reising og arbeid) og Bjørgvin Marknad får litt støtte <3 Akkurat som det skal være!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar