tirsdag 14. april 2009

Statusoppdatering fra Sindre:)




Hei frender,

her kommer en statusrapport om fremgangen mot sommerens vakreste eventyr!


Ting begynner å samle seg frem mot juni måned.

Så langt i år har vi hatt syopplæring, PR-stunt i sentrum, sosiale samlinger og masse administrativt.

Vi har fått tak i fryser så det er bare å bake ivei, og om du ikke har fått det med deg enda; vi har satt 50 liter mjød og skal ha helgrillet lam på lørdagskvelden :D


Onsdagssamlingene er godt i gang og så langt har vi vært mellom ca 5-10 personer tilstede. Neste er i morgen og det blir sying og prat. Håper du kan komme på onsdagkveldene fremover!Det blir nemlig mye å glede seg til og å snakke om!


Vi har fått en del påmeldte og frivillige, det blir riding ihvertfall en av dagene, vi har fått leder for kafeen (Takk, Laila :), pengestøtten har begynt å sildre inn (Takk, Rieberfondene) og det kan se ut for at vi kan få en kunstutstilling i kafeen med norrønt inspirerte malerier og skulpturer i tillegg til at vi klarer det meste vi fikk til i fjor!


Det er nå vi ser festivalen vokse frem, og styret håper du nå vil engasjere deg der du kan i tiden frem mot BM2009!

Gå på kalenderen og sett av dagene, vi håper å se deg ved hver anledning :)Ellers minner jeg på syverkstedet i morgen kl 18 på VilVite i Thormøhlensgate 51. Her skal vi også bestemme hva vi vil gjøre på fredag da vi skal møtes og tyte og drikke og spise.


Stein- og bronsealderdagen er på Hordamuseet søndag 19. fra kl 11:00. Kom i vikingklær og slipp inn gratis :)



Fred og fryd!

Sindre
(illustrasjonsbilde: mjødurt)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar